Amennyiben a Perbálablak termékei elnyerték tetszését, és felveszi velem a kapcsolatot, abban az esetben egy egyszeri ingyenes adatfelmérésre megkeresem Önt. A felmérés után árajánlatot készítek, amit e-mailen, postán, vagy személyesen adok át Önnek.

Elfogadott árajánlat esetén ismét felkeresem Önt a tényleges gyártáshoz szükséges műszaki felmérés, illetve a pontos gyártási határidő egyeztetése miatt.

Nyílászáró gyártás esetén a felmérés eredményessége érdekében a következőkre kérném:

- Olyan személy tartózkodjon a helyszínen, aki jogosult a felméréskor felmerülő műszaki kérdésekben dönteni (nyitásmód, nyitásirány, zártípus, küszöb).

- Alaprajz, mely a ténylegesen megvalósult állapotot tükrözi.

- Vakolt falaknál szükséges a pontos falvastagságok meghatározása, valamint a válaszfalakra rákerülő burkolat (vakolat) pontos vastagságának ismerete is. A méreteltérés miatt felelősséget nem tudok vállalni.

- Végleges aljzatbetonra, rákerülő burkolat pontos vastagságának ismerete szükséges. Ha aljzattal még nem rendelkezik az épület, abban az esetben csak a helyszínen lévők által diktált méretre tudom gyártani, ezért az ajtók, ablakok beépíthetőségéért felelősséget nem tudok vállalni.

Miért érdemes a termékeinket választania?

Alapanyaga

Válogatott, kiváló minőségű, rétegragasztott fenyőtömbből hibakiejtéssel állítjuk elő. Ezáltal válik vetemedés mentessé.

Szerkezete

78 és 88 mm vastag tok és szárnyszerkezet, tizedmilliméteres megmunkálási pontossággal, lekerekített élekkel, tökéletesen sima felülettel és több ponton körbezáródó vasalattal gyártjuk le.

Hőszigetelt üvegezése

A szerkezetbe három rétegű hőszigetelő üveg kerül beszerelésre. Az üvegtáblák 4 mm vastagok, (kívül-belül réteg bevonatos), 14 mm széles alumínium vagy hőhídmentes távtartó biztosítja a megfelelő légrést, mellyel a hőszigetelés értéke k=0,8 W/m2K. Beépíthető még különleges hő- és hangszigetelő üvegezés, igény szerint biztonsági szerkezettel, melynek értéke k=1,1W/m2K.
A háromrétegű üveg szerkezete: 4low-e-14-4-14-4low-e szerkezetű üveg.

Vízzárása

Nagy vízátvezetési távolságú, kamrás alumínium vízvezető

Légzárása

Körbefutó, nagy rugalmasságú szilikon tömítés

Festése

Minden termékünk rovar- és gombaölő szerekkel kezelt. Igény szerint készre festett nyílászárókat is készítünk, melynek festése lehet: fehér fedő, többszínű fedő-, vagy lazúr.

ÉMI vizsgálati jegyzőkönyv megtekintése
facebook